Welkom op onze site

Wij zijn Pieter en Rinske van der Meulen.

In januari 2003 kregen wij ons eerste Coton de Tulear Chino. Al snel besloten we dat Chino er een speelkameraadje bij moest hebben en in december 2003 kwam Dandy. Zoals het velen vergaat na de aanschaf van hun eerste Cotonnetje, verging het ons dus ook. Want wie eenmaal een Coton heeft, raakt meestal hevig besmet met het “Cotonnenvirus”.

Langzamerhand leerden wij dit ras beter kennen en leek het ons leuk om in de toekomst te gaan fokken met dit bijzondere ras. Met die reden werd Nina aan de bende toegevoegd. Ondertussen hebben we al een aantal keren een nestje gehad. Op dit moment zijn wij dus de trotse bezitters van 9 Cotonnetjes. Onze honden worden in huis gehouden en de puppy’s worden in huis geboren en opgevoed. Wij fokken volgens het fokkerijreglement van de rasvereniging (Pekingees- en Dwergspanielclub).

Ons doel is het fokken van een vrolijke, mooie en gezonde Coton!!

Wij zijn opzoek naar een nieuw thuis voor een reutje van 2 jaar oud. Mozart is een lieve actieve reu. Hij is goed gezond en is compleet gevaccineerd.

Tegenover vreemden is Mozart erg terughoudend en hij zal dan ook even tijd nodig hebben om aan zijn nieuwe baas te wennen. Wij zijn opzoek naar een hondenbaasje met ervaring die Mozart kan laten opbloeien naar de leuke reu die hij is (liefst een gezin zonder kleine kinderen).

Wie geeft onze kerel een nieuw thuis?
Geld speelt geen rol, wij willen alleen een heel fijn nieuw thuis voor onze Mozart.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.