Nieuws 

Deze keer geen hondennieuws….maar met ander nieuws!!

Dankbaar en blij zijn wij met de geboorte van onze tweede zoon en broertje van Siep

Gert-Jan Hielke van der Meulen
Roepnaam: Gert-Jan

Gert-Jan is geboren op 14 juli 2017
hij weegt 3100 gram en is 51 cm lang

Met Gert-Jan en met Rinske gaat alles goed


Een nieuwe aanwinst voor onze kennel!!

Zijn naam is Montewhite Amadeus. Zijn roepnaam is Mozart.

We hebben Mozart gekregen door de fijne samenwerking met  Joanna Rojek van Kennel "Montewhite". Mozart komt uit Polen en we zijn erg blij dat Joanna hem aan ons heeft toevertrouwd.


Wederom een droevige dag voor onze kennel. Op 24 juni 2016 hebben wij afscheid moeten nemen van onze eerste coton en dierbare vriend Capuchino Cattledrivers Castle. Chino heeft heel veel voor ons betekend. Hij heeft ons heel veel plezier en liefde gegeven in moeilijke momenten. Door hem zijn we verliefd geworden op het ras Coton de Tulear. Wij zullen deze speciale jongen nooit vergeten en zijn Cor en Wilma Verschut heel erg dankbaar dat wij hem in ons leven mochten hebben. Rust zacht, lieve Chino!


Op show in Utrecht werd Brittney 2e best teef met RCAC/CACIB. Demi was weer beste baby en de keurmeester was erg lovend over haar.

Rinske met Demi!


We zijn ook naar show in Leiden geweest.

Brittney werd daar Beste teef en Beste van het Ras met CAC/CACIB. Arianne werd tweede beste teef met RCAC/RCACIB en kleine Demi werd beste baby…woorden van de keurmeester over Demi…Topquality puppybitch!! Mooie woorden voor een Toppertje in de dop!!

Rinske met Brittney

 


 

We zijn het jaar 2016 begonnen met een show in Groningen.

Caitlin, die al weer 10 jaar oud is, was ook mee in de veteranenklasse. Caitlin werd beste teef, beste van het ras en beste veteraan. Een resultaat om trots op te zijn.

 

Rinske met Caitlin of de foto!

 

Brittney werd tweede beste teef met RCAC/CACIB. Arianna werd derde met een uitmuntend en het RCACIB.

Demi kreeg een prachtige veel belovend in de babyklasse.

 

Rinske met Arianna!

 


Deze keer geen hondennieuws….maar met ander nieuws!!

Dankbaar en blij zijn wij met de geboorte van onze zoon

Sibe Johannes van der Meulen
Roepnaam: Siep

Siep is geboren op 5 maart 2015
hij weegt 3810 gram en is 54 cm lang

Met Siep en met Rinske gaat alles goedSoms is het leven erg hard. Met veel pijn in ons hart moesten we een verschrikkelijke keuze maken .... op 6 juni 2014 moesten we veel te vroeg afscheid nemen van onze dierbare hond en trouwe kameraad Enrico of Colourful White. Enrico verloor de strijd tegen kanker. Het kwam als een enorme schok voor ons dat we onze jonge zo vroeg en zo snel moesten laten gaan.

Ondanks het verdriet en de enorme leegte die Enrico heeft achter gelaten, zijn wij dankbaar voor het plezier dat Enrico ons in zijn korte leven heeft gegeven. We zullen onze lieve knuffelbeer nooit vergeten en we hebben prachtige en dierbare herinneringen waar we op terug kunnen kijken.
Lieve Enrico, rust in vrede!


 


De pupjes van Shiloh en Chino zijn geboren op 24 maart 2014 en de pupjes van

Gipsy en Valentino zijn geboren op 14 april 2014.

 

Er zijn nog pupjes beschikbaar.

Zie voor meer informatie op de puppypagina.


Wij willen iedereen hele fijne Kerstdagen toewensen en een heel gelukkig 2014

met natuurlijk heel veel honden plezier!!


De pupjes van Caitlin zijn geboren op 6 december 2013!

Er zijn nog pupjes beschikbaar.

Zie voor meer informatie op de puppypagina.


Leuk nieuws om te delen....

Wij verwachten in december pupjes van onze Caitlin!!


Wij willen iedereen een fijne vakantie toewensen!!


En of het overlijden van Roxy nog niet genoeg was kreeg onze kennel nog een groot verlies te verwerken.

Op 12 juli 2013 hebben wij veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze zeer dierbare en trouwe kameraad, onze Kimani Cattledrivers Castle.
Kimani is 7 en een half jaar oud geworden. Het was één van de moeilijkste beslissingen die wij in lange tijd hebben moeten nemen.
Er zijn geen woorden voor dit verlies, wij zijn er bijzonder verdrietig van.

Ondanks het verdriet en de enorme leegte die Kimani heeft achter gelaten, zijn wij dankbaar voor het plezier dat Kimani ons al die jaren heeft gegeven. We zullen hem nooit vergeten en we hebben prachtige en dierbare herinneringen waar we op terug kunnen kijken. Hij heeft een zeer speciaal plekje in ons hart.

Rust zacht lieve Kim!
 


Op 28 juni 2013 bereikte ons droevig nieuws.

Roxy, de moeder van ons eerste nest cotonpupjes, is op 13 en een half jarige leeftijd overleden.  Roxy is de moeder, van Snowy, Thumby, Cindy, Braidy en Brian. Roxy heeft de laatste 8 jaar van haar leven bij Conny in Deutsland gewoont en heeft daar een prachtig leven gehad. Ze is nooit ziek geweest tot voor een paar weken terug. Roxy heeft een speciaal plekje in ons hart. Ze zal erg gemist worden. We wensen eigenaar Conny heel veel sterkte toe.

Lieve Roxy, rust zacht.


Een nieuwe aanwinst voor onze kennel!!

Zijn naam is Indiana Jones de la Vanille Bourbon. Zijn roepnaam is Roger.

We hebben Roger gekregen door de fijne samenwerking met Clarisse Kuntz van Kennel "de la Vanille Bourbon". Roger komt uit Frankrijk en we zijn erg blij dat Clarisse hem aan ons heeft toevertrouwd.

Omdat wij zelf al 3 reuen hebben, woont Roger bij Brigitte en haar familie. We zijn erg blij met de komst van Roger en hopen in de toekomst een aantal nestjes met hem te kunnen fokken.


De pupjes van Caitlin zijn geboren. Voor meer informatie neem een kijkje op de puppypagina.


 

Enrico werd op 15 september 2012 tijdens de Kampioensclubmatch van de Pekingees- en Dwergspanielclub (rasvereniging Coton de Tulear) Beste van het Ras!!!!!!!!!

Tevens kreeg hij de titel Clubwinner 2012!! Een hele knappe prestatie en wij zijn natuurlijk reuze trots op onze Rico!


Onze dierenarts heeft een echo gemaakt van de buikjes van Rose en Caitlin en beide meiden zijn drachtig!!

Jippieee....

 


Wij verwachten eind september weer pupjes. Voor meer info kijk op de puppypagina.


Op show in Arnhem behaalde Shiloh een prachtige 1 U RCAC/CACIB.


 

De pupjes van Gipsy zijn al uitgevolgen en we zijn blij dat we voor alle 4 pupjes een heel fijn thuis hebben weten te vinden. Voor de pupjes van Karena zijn ook al baasjes gevonden die niet kunnen wachten tot dat ze hun bolletje katoen op mogen halen. 7 van de 8 pupjes blijven in Nederland. Rachel, het teefje van Karena, vertrekt naar vrienden van ons in Zweden. We wensen de nieuwe eigenaren veel geluk met hun nieuwe pupje.

 


 

Prachtig shownieuws om met jullie te delen...

Op 12 mei zijn we met Enrico en Shiloh naar de Europasieger show in Dortmund geweest. Enrico werd daar Beste van het Ras en behaalde de titel Europasieger 2012!! Shiloh werd beste in de jeugdklasse en behaalde de titel Europajugendsieger 2012. De tweede dag was de nationale show en toen behaalde Shiloh in de tussenklasse 1 U CAC.

Al met al prachtige resultaten!

 


Op 8 april zijn onze pupjes van Karena geboren. Voor meer informatie kijk op de puppypagina.

Er zijn nog pupjes beschikbaar.


 

Zoals altijd zijn we op Paasmaandag naar de Paasshow in Leeuwarden geweest. Enrico werd beste van het ras en Shiloh werd beste teef en behaalde haar laatste punt voor het Jeugdkampioenschap. Met dit resultaat is Shiloh nu Nederlands Jeugdkampioen!! We zijn natuurlijk reuze trots op haar.

 


Op 23 Maart zijn onze pupjes van Gipsy geboren. Voor meer informatie kijk op de puppypagina.


 

Op zaterdag 3 maart zijn we met Shiloh naar show geweest in Groningen. Shiloh vond het superleuk in de showring en de

keurmeester was erg gecharmeerd van onze kleine power ranger. Ze werd beste van het ras en behaalde het CAC!! Knap gedaan meiske!

 


Wij wensen iedereen hele fijne Kerstdagen en een gelukkig

en gezond 2012 toe!

Lynn, dan k je wel voor het maken van de mooie Kerstkaart!


Op zondag 18 december was het tijd voor de laatste show van het jaar, namelijk de Brussels Dogshow. Enrico deed het uitstekend en werd beste reu en kreeg de titel Belgian Winner! Karena kreeg een 2 U in de kampioensklasse.


We doen het dit najaar en winter echt rustig aan op show gebied, maar helemaal geen shows is toch niet helemaal onze stijl. Op 5 november ben ik met Gipsy en Shiloh naar show in Bleiswijk geweest. Gipsy behaalde daar een mooie 1 U CAC/CACIB en werd ook nog eens BOB! Met dit resultaat is Gipsy nu ook Internationaal kampioen! Knap gedaan meiske. Dit was voorlopig Gipsy haar laatste show, want we hopen op pupjes van Gipsy in januari/februari 2012. Shiloh werd in Bleiswijk tweede beste teef achter Gipsy. Zij kreeg het RCAC en tevens haar eerste JCAC. Omdat Gipsy al Nederlands kampioen is, schuift het CAC door en krijgt Shiloh ook nog eens een vol CAC. Al met al een prachtige dag voor onze kennel!

Qua shows sluiten we het jaar af met de Brussels Dog Show op zondag 18 december. Altijd weer een belevenis!


Op vrijdag 9 september begon eindelijk onze lang verwachte vakantie. Na een lange dag reizen, met autopech, files, wegwerkzaamheden, etc...arriveerden we eindelijk in Zweden. Op zaterdag 10 september zijn we naar show geweest in Eket, Zweden. Enrico werd beste reu, Karena behaalde een 2 U, Shiloh werd Beste puppy van het ras en Gipsy behaalde een 2 U en werd vierde beste teef.

Op zondag 11 september was er nog een show in Zweden, namelijk in Sofiero. Dit werd een prachtige dag voor onze kennel! Enrico behaalde een 1 U en werd beste reu. Karena behaalde een 1 U CAC en werd beste teef en BOB!! Met dit CAC is Karena nu Zweeds Kampioen. We zijn natuurlijk heel erg trots op onze Enrico en Karena!!

Vervolgens konden we nog 2 weken lang genieten van het prachtige Zweden. We hebben veel vrienden ontmoet en hebben het erg naar onze zin gehad. Bedankt Pia en Magnus, Helle en Henrik voor het mede mogelijk maken van onze prachtige vakantie.

Zie voor meer prachtige vakantiefoto's het fotoboek op onze website.


Op zondag 4 september werd de Euro Dogshow in Leeuwarden gehouden. Ook daar waren we met 4 van onze honden. Karena behaalde in de openklasse een 2 U, Shiloh kreeg in de puppyklasse een 1 Veel Belovend, Enrico behaalde 2 U RCACIB en werd daarmee Vice European Winner! Tot slot behaalde Chino in de veteranenklasse een 1 U met de titel European Veteran Winner 2011 en werd beste veteraan van het ras.


Op 3 september was het tijd voor de kampioensclubmatch van de Pekingees- en Dwergspanielclub, die deze keer werd gehouden in het Kalverdijkje in Leeuwarden. Dus wij zijn met 4 van onze honden naar Leeuwarden afgereisd... Chino behaalde in de veteranenklasse een 1 U met veteranen CAC. Enrico en Karena behaalden beide 1 U RCAC en Shiloh kreeg een veel belovend in de puppyklasse en werd beste puppy van het ras. In de erering werd Shiloh als derde geplaatst. Hoogtepunt van de dag kwam aan het einde van de dag. Enrico en Karena werden namelijk samen beste koppel in Show!!!

Foto gemaakt door: Margareth de Oliviera.


In het laatste weekend van augustus zijn we met Karena naar show in Rotterdam geweest. Karena behaalde een prachtig resultaat, namelijk 1 U CAC/CACIB. Met dit resultaat is ze nu Nederlands en Internationaal Kampioen!!


World Dog Show 2011

Op vrijdag 8 juli ben ik (Rinske) samen met mijn vriendin Wilma Verschut van Cattledrivers Castle en Chino en Karena vertrokken naar Parijs voor de World Dog Show 2011.

We hebben een prachtig weekend gehad met onze vrienden Henrik en Liliane uit Zweden en met Jenni, Heidi, Pirjo, Johanna en Henna uit Finland. Dank jullie wel voor het leuke weekend.

De resultaten waren voor onze kennel ook heel mooi.  Op zaterdag 9 juli waren de Franse Kampioenschappen. Chino werd daar beste Veteraan van het ras! Karena kreeg in haar klasse een 4e plaats met een uitmuntend. De volgende dag was het tijd voor de World Dog Show 2011. Chino werd Veteran World Winner 2011 en beste veteraan van het ras! Daar zijn we natuurlijk reuze trots op. Karena behaalde een uitmuntend in haar klasse.

 

Ivy of Colourful White (Elsa) , in bezit van Jenni Peltola, deed het uitstekend en werd Vice Wereld Winner 2011. Een hele knappe prestatie!! Jenni en Elsa, van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie!! Jenni werd met haar reu Schumann Junior World Winner 2011 en BOB. Een superprestatie!! Van harte gefeliciteerd.

 

Felicitaties ook voor mijn vriendin Wilma. Haar teefje Sejer Milland Viva Vienna werd op beide dagen eerste in haar klasse en won op beide dagen het RCAC! Knap gedaan, kleine Vief!

Capuchino Cattledrivers Castle Veteran World Winner 2011 en Beste Veteraan van het ras.

Ivy of Colourful White Vice World Winner 2011

Karena of Colourful White

Thanks to Diana Harsányiová for the lovely pictures!!


 

Op zaterdag 7 mei zijn we afgereisd naar Dortmund (Duitsland). Daar werd de Europasieger gehouden. Ondanks het hete weer hebben we een prachtige showdag gehad.

Karena liep de sterren van de hemel en werd beste teef, kreeg het CAC en CACIB, won de titel Europasieger 2011 en werd ook nog eens BOB!! Wij zijn erg trots op onze kleine

prinses. Gipsy werd achter Karena tweede beste teef en kreeg ook het CAC. Met dit resultaat is Gipsy nu Duits Kampioen VDH en Duits Kampioen CTC. Knap gedaan, meiske!

Ook Chino was mee en hij werd beste Veteraan. In de erering werd hij niet geplaatst, maar won wel een fles lekkere wijn voor zijn baas! Wat wil je nog meer!?

 


Op 1 mei was het tijd voor een feestje de Pekingees- en Dwergspanielclub bestaat dit jaar 80 jaar en vandaar dat er een extra feestelijke kampioensclubmatch was georganiseerd. Onze honden deden het heel goed. Karena kreeg een mooie 1 U RCAC. Enrico kreeg in de kampioensklasse een 2 U RCAC. Samen leverden ze aan het einde van de dag nog een knappe prestatie, Enrico en Karena werden namelijk beste Koppel in Show!!

Chino was ook mee en werd Beste Veteraan in Show!

Onze kleine monster Shiloh was ook mee naar show en deed het super goed. Ze kreeg een mooie Veel Belovend en werd Beste Baby van het ras. In de erekeuring werd Shiloh ook nog eens vierde Beste Baby in Show.

Beste reu en tevens BOB werd de vader van de pupjes van Caitlin, Kalle Cattledrivers Castle!! Hij werd ook nog eens Reserve Best in Show! Heel knap gedaan! Van harte gefeliciteerd Wilma en Kalle!!

Dank je wel Cor en Wilma voor de mooie foto's!


Op 25 april zijn wij met Enrico, Chino en Karena naar show in Leeuwarden geweest. Het werd een prachtige dag voor onze kennel. Enrico werd beste reu en kreeg het CAC/CACIB. Chino werd achter Enrico tweede beste reu en kreeg het RCAC en zijn tweede Veteranen CAC. Karena werd beste teef met CAC/CACIB en tot onze verrassing werd ze ook nog eens BOB! Knap gedaan meiske!


Mimosa behaalde op de Letse Winner show de titel Latvian Junior Winner 2011!

Van harte gefeliciteerd Indra en Mimosa!

 


 

Over een paar weekjes mogen we een kleine verrassing verwelkomen in onze kennel.

Binnenkort meer hierover!!

 


 

Rose en Caitlin krijgen al lekkere ronden buikjes...nog een paar weekjes wachten en dan worden de pupjes geboren.

 


 

Op 27 februari ben ik met Karena naar Hoogstraten in België geweest. Karena deed het geweldig! Ze haalde niet alleen 1 U CAC/CACIB, maar werd ook nog eens BOB en nummer 5 Best in groep 9!!

 


Op 21 februari zijn we naar de dierenarts geweest met Caitlin en Rose voor een echo.

Beide meiden zijn drachtig! Jippiieeeeeee!!!

De pupjes worden verwacht rond 28 maart.

We nemen nog reserveringen aan voor deze 2 nestjes.

 


We kregen heel goed nieuws uit Riga! Mimosa doet het uitstekend op show en ze is inmiddels Letlands Jeugdkampioen geworden!

Van harte gefelicteerd Indra en Mimosa. Knap gedaan! We zijn trots op jullie!

 


Qua shows zijn we het jaar 2011 uitstekend begonnen.

Op zondag 31 januari zijn we naar Castrop-Rauxel in Duitsland geweest met Chino, Gipsy en Karena. Chino was sinds lange tijd weer mee naar show. Hij is nu 8 jaar en mag nu in de Veteranenklassse uitkomen. Hij behaald in Duitsland een 1 U met Veteranen CAC. Gipsy kreeg ook een 1 U CAC en Karena behaalde een 1 U CAC en werd BOB! Knap gedaan van onze kleine prinses!

 

En al hoewel we besloten hadden om het wat rustiger aan te gaan doen met het showen...was het op 13 februari al weer tijd voor de tweede show van het jaar.

Met Chino en Gipsy zijn we op zondag 13 februari naar de Gezelschapshondenshow in Zutpen geweest. Chino deed het weer zoals vanouds...en behaalde een 1 U RCAC/Veteranen CAC en werd 2e Beste Veteraan in Show. En ondanks dat Gipsy haar vacht nog niet volledig is hersteld van het nestje dat ze heeft gehad...werd Gipsy toch beste teef en won het CAC!

Hiermee is Gipsy tevens Nederlands Kampioen!!! Jippieeee....goed gedaan meiske!

 


Wij willen iedereen fijne Kerstdagen en een gezond en gelukkig 2011 toewensen.


Voor de laatste shows van het jaar was ik helemaal afgereisd naar Finland. Het waren een aantal gezellige dagen, waarin ik erg heb genoten van het

zien van zowel Elsa (Ivy of Colourful White) als Maija (Layla of Colourful White). Het was natuurlijk ook erg leuk om mijn Finse vrienden weer te ontmoeten.

Jenni, dank je wel voor je gastvrijheid en ook Heidi en Riika, dank je wel voor de gezelligheid.

 

De eerste show was op zaterdag 11 december. Enrico kreeg een uitmuntend en Maija kreeg in de Jeugdklasse een mooie 2e plaats met een uitmuntend. Knap gedaan, voor

haar eerste showtje!!

 

De tweede dag was het tijd voor de Finse Winner. Enrico werd vierde beste reu en ook Maija deed het heel goed in de Jeugdklasse.

Het beste resultaat werd neergezet door Elsa!

Zij werd namelijk in één klap beste teef en BOB, Finse Winner 2010 en ook nog eens Fins Kampioen.

Grote dank gaat uit naar Jenni voor de fantastische resultaten die ze het afgelopen jaar met Elsa heeft weten te bereiken!!

 

Ivy of Colourful White and Semper Amigo Blanc Vagabond.

Thank you Saara Salonen for letting me use the pictures (Copyright Saara Salonen)

Layla of Colourful White (Copyright Saara Salonen)

Enrico of Colourful White (Copyright Saara Salonen)

Enrico of Colourful White (Copyright Meeri Sevilä-Niang)

 


 

Zaterdag 27 november was het weer tijd voor de Winnershow in Amsterdam. Karena behaalde een 1 U RCAC/CACIB en Enrico behaalde een 2 U.

 


 

In Bleiswijs op show behaalde Karena een 1 U RCAC/CACIB.

 


 

Op show in Utrecht behaalde Karena een prachtige 1 U CAC/CACIB en BOB!!!!!!

 


 

Weekendje Dortmund.

Op vrijdag 15 oktober was de Bundessiegershow in Dortmund. Kimani behaalde daar een 2 U RCAC/RCACIB, Gipsy kreeg een 1 ZG en Karena behaalde een 1 U JCAC en werd Bundesjugendsieger 2010.

Op de Nationale show in Dortmund behaalde Enrico een 1 U CAC, Karena een 1 U JCAC en Gipsy een 1 U CAC. Karena werd met dit resultaat Duits Jeugdkampioen VDH en Duits Jeugdkampioen CTC.

Al met al een heel goed weekend voor onze kennel.

 


 

Zaterdag 9 ok10tober 2010 zijn wij met Karena naar show geweest in Zwolle. Karena heeft het daar heel knap gedaan!

Ze behaalde een 1 U CAC en werd BOB! En met dit resultaat heeft ze op de valreep het Nederlands Jeugdkampioenschap afgemaakt.

Als toetje werd Karena in de erering 5de Best in Groep. We zijn natuurlijk reuze trots op onze meid!

 


 

Op 19 september 2010 zijn we naar de kampioensclubmatch van de Rasvereniging geweest. Karena en Enrico behaalden beide een 2 U RCAC.

 


 

Op 29 augustus 2010 zijn we naar Rotterdam geweest. Karena behaalde in de jeugdklasse een 2 U RCAC en Enrico behaalde een 2 U.

 


 

We zijn een poosje niet naar show geweest, maar op zaterdag 21 augustus was het weer zo ver!

Met Karena zijn we naar Mechelen (België) geweest. Karena deed het uitstekend...ze kreeg een

prachtige 1 U CAC/CACIB. Keurmeester was Dhr. C. Mattera van Frankrijk.

 


 

Prachtig nieuws...op 5 juli is er een echo gemaakt van Gipsy haar buik en ze is drachtig!!

Jippieeee....de pupjes worden verwacht rond 8 augustus.

 


 

Onze vakantie eindigde in Denmarken waar dit jaar de World Dog Show was. Wederom een hele happening met 145 ingeschreven cotons!

Het was een belevenis om zoveel cotons bij elkaar te zien. En het was natuurlijk ook erg leuk om een aantal van onze buitenlandse vrienden weer te ontmoeten.

Enrico kreeg in de kampioensklasse een uitmuntend. Karena werd derde in de jeugdklasse met ook een uitmuntend. Een heel mooi resultaat er waren namelijk maar liefst 29 jeugdteven ingeschreven.

Ook Gipsy deed het uitstekend in de openklasse. Zij werd namelijk ook derde met een uitmuntend. Nina was ook nog mee en zij had er duidelijk geen zin in die dag en behaalde een ZG.

 


 

Tijdens onze vakantie in Zweden naar show geweest in Jonköping, waar we een prachtig resultaat behaalden. Enrico werd Beste van het ras en werd met dit resultaat tevens Zweeds Kampioen!!

Nina werd beste teef en werd ook Zweeds Kampioen.

 


 

Afgelopen weekend kregen we fantastisch nieuws uit Finland! Ivy of Colourful White (voor vrienden Elsa) werd op 29 mei op show in Joensuu niet alleen BOB, maar ze werd ook nog eens 3e BIG!!

Gefeliciteerd Jenni en Elsa!! Jenni haar eigen gefokte reu Semper Amigo Blanc Vagabond werd BOS!!

 


 

De pupjes van Rose en Caitlin hebben allemaal een fijn nieuw thuis gevonden. Hier zijn we heel erg blij mee!

We hopen binnenkort op een nieuw nestje pupjes, namelijk van Gipsy Queen of Colourful White. Gipsy is nu loops en we hopen dan ook op pupjes begin augustus.

Wie de vader van de pupjes gaat worden, blijft nog even een verrassing!

 


 

Op zaterdag 22 mei ben ik (Rinske) samen met Karena naar de Pinkstershow in Arnhem geweest. En tot onze grote verrassing werd onze Karena BOB!!!!!!

Een hele knappe prestatie voor een teefje dat net 12 maanden oud is geworden! We zijn dan ook reuze trots op onze kleine meid!

 


Op 8 mei zijn we naar Dortmund geweest voor de Europasieger 2010. Het werd een mooie dag voor onze kennel. Enrico werd tweede beste reu en behaalde hiermee zijn laatst benodigde punt voor

het afmaken van het Duits Kampioenschap. Enrico is nu dus ook Duits Kampioen VDH en Duits Kampioen CTV!

Gipsy werd beste teef en kreeg de titel Europasieger 2010. Karena werd beste jeugdteef en kreeg de titel Europajugendsieger 2010!!

Al met al een prachtige dag!

 


 

Goed nieuws kregen we van onze rasvereniging! Enrico is best geshowde Coton de tulear in 2009 geworden!!

We zijn natuurlijk reuze trots op onze Rico!

 


 

Op Paasmaandag was het weer tijd voor de Paasshow in Leeuwarden. Wederom een prachtig resultaat voor onze honden.

Enrico werd beste reu met 1 U CAC/CACIB en onze kleine meid Karena kreeg ook 1 U JCAC/CAC en werd BOB!!!

 


 

Op 28 februari zijn we naar show in Gent (België) geweest. Enrico werd daar BOB en behaalde zijn laatst benodigde CAC.

Enrico is nu ook Belgisch Kampioen!!!! Gipsy kreeg een 2U in de tussenklasse.

 


De pupjes van Caitlin en Rose zijn geboren. Alles gaat goed met de moeders en de kleintjes. Voor meer info en foto's kijk snel op de puppypagina.


 

Onze eerste show dit jaar ging uitstekend! Op 14 februari 2010 zijn we naar show in Genk geweest.

Enrico werd BOB en kreeg het CAC, Gipsy werd BOS en kreeg ook het CAC!

 

Na afloop hebben we lekker kunnen knuffelen met Daisy (dochter van onze Nina). Dank je wel Manu en Ann!!!

 

 


 

Op 25 januari 2010 is er een echo gemaakt van de buiken van Caitlin en Rose. Jipiiieeee.....Beide meiden zijn drachtig!

Nu nog 4 weken afwachten...de pupjes worden verwacht in de laatste week van februari.

 

 


 

Wij zijn heel erg blij te kunnen melden dat Hector een heel fijn warm mandje heeft gevonden bij de familie Vuist!

Wij wensen Hector heel veel plezier, liefde en aandacht toe in zijn nieuwe gezinnetje.

Matthé, Trees, Nick, en Dion, wij wensen jullie heel veel geluk en hondenplezier toe met Hector.

 


Uiteraard willen we een ieder langs deze weg hele fijne Kerstdagen toewensen en een spetterend 2010 vol hondenplezier.

 

2009 was voor ons een fantastisch jaar. We hebben heel veel om dankbaar voor te zijn.

 


 

Vakantie

Wij zijn net terug van een prachtige reis naar Finland. Samen met Enrico en Caitlin zijn wij op visite geweest bij Jenni Peltola en haar familie. Jenni is eigenaar van Elsa (Ivy of Colourful White).

 

Samen met Enrico en Caitlin hebben we 7 dagen lang enorm genoten van het prachtige Finse landschap en het heerlijke koude Finse winterweer. In de nacht een temperatuur van -22 en overdag was het rond de -18 graden.

 

Ook was het natuurlijk heerlijk om Elsa weer terug te zien en te knuffelen!!

 

 

Jenni en Timmo, dank jullie wel voor de gastvrijheid!!! Het was geweldig om bij jullie te gast te zijn en we missen jullie en de Finse sauna enorm....smile

 

 

Verder zijn we samen met Jenni naar show geweest. Op zaterdag 12 december was de de Finse Winner en er waren maar liefst 44 cotons ingeschreven. 

 

Super trots kunnen we vertellen dat Caitlin beste teef geworden is en daarmee Fins Winner 2009 werd. Verder kreeg ze het CAC/CACIB en daarmee is Caitlin dan ook Fins Kampioen en Nordic Kampioen!!

Een prachtige afsluiting van Caitlin haar showcarriére!!

 

 

Veder heeft Enrico het ook uitstekend gedaan, want hij werd tweede beste reu en kreeg ook het CAC/CACIB. Ook Enrico is met dit resultaat Fins Kampioen!!

 

 

De tweede dag was er nog een show, namelijk de Nordic Winner.

 

Vol trots kunnen we jullie vertellen dat Elsa die dag beste teef werd en zij won de titels Nordic Junior Winner 2009 en Nordic Winner 2009. Elsa is nog maar 1 jaar oud en het is een prachtige prestatie voor zo’n jonge hond.

 

Jenni en Elsa

 

Het was een prachtige vakantie en het was geweldig om een aantal vrienden weer te ontmoeten.

 


Op 28 november was het weer tijd voor de Winnershow in Amsterdam. Gipsy behaalde een prachtig resultaat. Zijn werd namelijk beste teef en Winster 2009! Caitlin behaalde een 2 U, Enrico een 1 ZG en Karena behaalde een Veel Belovend  in de puppyklasse en werd tevens beste puppy.


Met Enrico en Gipsy zijn wij zaterdag 8 november 2009 naar show in Bleiswijk geweest. Enrico  was eindelijk 27 maanden oud geworden, dus nu was hij oud genoeg om het Nederlands Kampioenschap en het Internationaal Kampioenschap af te maken. Enrico deed dat in stijl! Hij werd namelijk BOB!! Gipsy werd wederom BOS en kreeg het CAC/CACIB.


Op 24 oktober zijn we naar Leuven (B.) geweest met Kimani, Gipsy en Karena. Kimani werd BOB en behaalde zijn laatste Belgische CAC. Met dit resultaat is Kimani nu definitief Belgisch Kampioen. Gipsy werd beste teef en behaalde haar eerste Belgische CAC en CACIB. Karena behaalde een prachtige Veel Belovend in de puppyklasse.


Groot nieuws!!!!!!!!!!!

Kimani Cattledrivers Castle WereldKampioen 2009!!!!!!!!!!!!

Een droom die waarheid is geworden.

Op donderdag 8 oktober vertrokken wij richting Bratislava. Wat achteraf een onvergetelijke reis is geworden.

De reis begon met een aantal minpuntjes...Pieter was vergeten om de kaarten voor Oost-Europa in de GPS in te laden, dus aan de grens van Duitsland kwamen we er achter dat we de route verder zelf moesten verzinnen, want verder als Duitsland ging onze GPS niet. Op weg in Tsjechïe kregen we een boete omdat we geen vingette hadden gekocht aan de grens...onze Duits is nu eenmaal niet zo goed en we hadden de borden over het kopen van een vignette niet goed begrepen. Een goed begin is het halve werk....ging deze keer niet echt op..hahaha..Uiteindelijk ze vonden we op vrijdag 9 oktober toch ons hotel in Bratislava. Het hotel lag midden in de bossen, echt een prachtige locatie om lekker met je honden te wandelen.

Op zaterdag was er in Bratislava de Nationale Show voorafgaand aan de World Dog Show. De keurmeester was mevr. Y. Nagler Magal (Isr.). Tot onze grote verassing was het een buitenshow. Dit was niet alleen voor ons een verassing, want het stond nergens op de showpapieren vermeld. Wij hadden dus geen tent bij ons en de winterjas lag helaas nog thuis. Net voordat de show begon, begon het te regenen en tijdens de hele show kwam de regen met bakken uit de hemel. Dit is natuurlijk een beetje lastig met een ras als de coton, waarvan de vacht toch echt de charme van de hond is. Dit mocht de pret niet drukken want onze Enrico werd op deze show Beste van het Ras!!!! Een hele knappe prestatie. Kimani werd derde in de kampioensklasse met een uitmuntend, Gipsy werd tweede in de tussenklasse met een uitmuntend en Caitlin werd ook derde in de kampioensklasse met een uitmuntend.

Na de show zijn we snel terug gegaan naar ons hotel. We waren helemaal verkleumd en hadden een warme douche nodig om weer een beetje bij te komen. Daarna zijn we de hele middag bezig zijn geweest om onze verzopen honden weer te wassen en te föhnen, want voor de World Dog Show moeten je honden er toch wel tip top uit zien.

Toen was het op zondag 11 oktober tijd voor de World Dog Show!! Wij vertrokken ’s ochtends om 5 uur uit ons hotel, omdat we van andere exposanten hadden gehoord dat het een chaos was met parkeren. Het aantal ingeschreven cotons was erg hoog, namelijk 100!! De keurmeester was mevr. V. Klucniece (LV).  Dit werd een dag om nooit te vergeten. Onze Kimani Cattledrivers Castle werd namelijk Wereld Winner 2009 en Beste van het Ras!!!!!!!!!!!!!!!!  En volgens onze gegevens is hij hiermee tevens de eerste Nederlandse Coton de Tulear die dit resultaat heeft weten te behalen.

Wij zijn natuurlijk apetrots op onze Kim!!! Een hele knappe prestatie!! Het is een droom die werkelijkheid is geworden.

Ook onze andere honden deden het goed op de World Dog Show. Enrico werd geplaatst als vierde in de Openklasse met een uitmuntend, Gipsy werd geplaatst als tweede  in de tussenklasse met een uitmuntend en een RCAC en Caitlin werd ook vierde in de kampioensklasse met een uitmuntend.

Ook de door ons gefokte Ivy of Colourful White (eig. Jenni Peltola) deed het uitstekend. Zij kreeg een mooie vierde plaats met een uitmuntend in de jeugdklasse. Wij zijn uiteraard ook heel trots op Jenni en Elsa!!

Onze dank gaat natuurlijk uit naar onze vrienden Cor en Wilma Verschut van kennel Cattledrivers Castle (fokker van onze Kimani). Dank jullie wel voor het vertrouwen in ons. Wij zijn heel erg blij dat we deze fantastische hond van jullie hebben gekregen.

 

Ook willen onze vriendin Jenni bedanken voor het helpen met het show klaarmaken van onze honden!!

 

Grote dank natuurlijk ook voor de keurmeester mevr. V. Klucniece (LV) die onze Kimani deze grote eer toebedeelde!!

 

Het was een reis om nooit te vergeten!!

 

 

Met dank aan Anni Vischer voor de prachtige foto's!

 


 

Op zaterdag 3 oktober zijn wij naar Zwolle geweest. Onze Rose behaalde daar 1 U CAC/CACIB. Met dit resultaat is Rose nu definitief Nederlands Kampioen!!

Karena was ook mee en werd op haar eerste Nederlandse show beste baby van het ras en in de erering werd ze nummer 3 Beste baby in show.

Prachtige resultaten voor onze beide meiden!!

 


 

In september zijn we met vakantie in Denemarken en Zweden geweest. We hadden 5 honden mee....een hele uittocht dus.

 

We hebben genoten van onze honden en van de twee prachtige landen. Verder hebben we met veel plezier een aantal vrienden/collega fokkers bezocht.

 

Uiteraard konden we het niet laten om ook een aantal shows te bezoeken.

Op 12 september zijn we in Zweden met Rose, Kimani en Gipsy naar show geweest in Eket. Kimani werd BOB en Rose werd BOS!!

Beiden behaalden het CAC werden met dit resultaat tevens Zweeds Kampioen. Gipsy werde tweede beste teef met een 1 U.

 

 

 

 

De volgende dag was er in Zweden show in Sofiero. Dit keer was Enrico ook mee en Roos bleef thuis.

Kimani werd werderom BOB. Enrico werd tweede beste reu en behaalde het CAC. Gipsy had er niet zoveel zin in deze dag en behaalde hierdoor een ZG.

 

Het weekend er na was er een dubbele show in Brondby (Denemarken). Er waren beide dagen 45 cotons ingeschreven!!!

De eerste dag was een geweldige dag voor onze kennel. Enrico behaalde namelijk een eerste plaats met CAC/CACIB en werd ook nog eens BOB!!!!!!!

Gipsy werd derde beste teef en kreeg het CAC. We zijn natuurlijk heel erg trots op dit mooie resultaat.

 

 

De tweede dag behaalde Enrico een 4 U, Gipsy een 2 U en Caitlin een 2 U.

 

Verder zijn ook op visite geweest bij Colin en Christopher die beide in Denemarken wonen bij de familie Juntermans.

Colin en Christopher zijn de broertjes van onze Caitlin. Het was natuurlijk erg leuk ze weer te zien!!

 

 

Al met al een super geslaagde reis!!!

 

Pia, Helle en Aage..dank jullie wel voor de gastvrijheid. Het was erg leuk jullie weer te zien.

Dank je wel Pia, Kaj and Pieter voor de prachtige foto's!

 


 

Een nieuw cotonnetje heeft haar intrede gedaan bij kennel of Colourful White. Het is een eigen gefokt teefje van Brooklyn en Kimani. Haar naam is Karena. Karena heeft inmiddels ook een eigen pagina gekregen. Neem daarom snel een kijkje op de "onze honden" pagina.

 


 

We kregen fantastisch nieuws uit Finland.

Ivy of Colourful White, voor vrienden Elsa, werd op 16 augustus op show in Joensuu (Finland) BOS en behaalde haar eerste CAC.

Op 23 augustus op show in Heinola (Finland) werd Elsa werderom BOS!!

Een hele knappe prestatie, want Elsa is nog maar net 9 maanden oud!

Jenni en Elsa van harte gefeliciteerd! Wij zijn reuze trots op jullie.

 


 

Nog een titel voor Caitlin!!

Op 23 augustus behaalde Caitlin in Mechelen een 1 U CAC/CACIB en werd BOS. Met dit resultaat is Caitlin nu Belgisch Kampioen geworden!!

Wij zijn natuurlijk heel trots op onze meid, die zo langzamerhand een hele waslijst aan titels heeft behaald!

Enrico behaalde in de open klas een 2 U RCAC/RCACIB.

Karena was voor de eerste keer mee naar show en kreeg een mooie veelbelovend in de baby klas.

Karena vond het erg leuk op show en trakteerde de keurmeester op diverse hondenkusjes.

Caitlin haar halfzusje Daisy was voor de eerste keer op show en kreeg een mooie eerste plaats met een ZG.

Ann, heel erg bedankt voor het showen van Daisy en voor de gezellige dag!!

                                                         


Op zaterdag 1 augustus zijn we naar Bremen geweest. Enrico behaalde daar een 1 U CAC/RCACIB. Gipsy was ook mee en behaalde een ZG.


Wederom een fantastische show voor onze kennel. Op zondag 25 juli zijn we naar Luik naar show geweest. Enrico werd best reu en BOB en Caitlin werd beste teef en BOS. Beide behaalden natuurlijk het CAC/CACIB. Gipsy was ook met ons mee en zij behaalde een mooie 1 uitmuntend in de tussenklasse.


 

Op 12 juli zijn we weer naar Harpstedt geweest. Voor de derde keer in zijn leven werd Kimani daar BOB! Roos was ook mee en behaalde een 1 U CAC.

Met dit resultaat is Roos nu Duits Kampioen VDH en Duits Kampioen CTV. Gipsy was ook mee en kreeg een ZG.

 


 

Op 20 juni zijn we afgereisd naar Gross Zechner in Duitsland. Chino en Nina waren mee en ingeschreven in de Ehrenklasse. In Duitsland krijg je in de Ehrenklasse alleen een keurverslag en geen plaatsing. Zowel Chino als Nina vonden het prachtig om weer eens een dagje mee naar show te gaan.

Samen met Wilma haar Keona en Domino werd het viertal ook nog eens Beste Fokkersgroep!! Een prachtig resultaat voor kennel Cattledrivers Castle!!

Gipsy werd eerste in de jeugdklasse en kreeg de titel Vereinsjugendsieger CTV 2009. Enrico was ook nog mee en hij behaalde helaas een zeer goed. De keurmeester vond dat Enrico te veel vacht had. Iets wat wij heel erg mooi vinden, maar kennelijk is niet elke keurmeester daarvan gecharmeerd.

 


 

Op 14 juni zijn we wederom naar show geweest in Lommel (B.). Deze keer niet met het duo Enrico en Gipsy, maar met Kimani en Caitlin.

Kimani werd beste reu met CAC en Caitlin werd beste teef met CAC. Caitlin werd tevens BOB!

En wat Enrico en Gipsy kunnen...dat kunnen Caitlin en Kimani ook, want samen werden ze ook nog eens derde in de koppelklasse!

Ik heb een hele gezellige dag gehad want Ann en haar zoon hebben mij bijna de hele dag gezelschap gehouden. Ook kreeg ik de kans om de mooie Daisy (pup van Nina) weer terug te zien. Dus al met al een geweldige dag!

 


Groot nieuws!! Enrico was wederom succesvol!!

Vrijdag 22 en zaterdag 23 mei zijn wij op show in Oldenburg (D.) geweest. Op vrijdag werd Enrico BOB en Gipsy BOS. In de erering werd Enrico wel geselecteerd, maar helaas niet geplaatst. Op zaterdag werd Enrico wederom BOB en Gipsy BOS. Met dit resultaat is Gipsy nu definitief Duits VDH jeugd kampioen en Duits CTV jeugd kampioen. In de erering werd Enrico dit maal wel geplaatst en hij werd derde Best in Groep. Dus dubbel feest!!

Als toetje behaalden Gipsy en Enrico in de koppelklasse een prachtige derde plaats.

Een prachtig dag voor onze kennel!!


Cotonnenwandeling

 

Op 16 mei was er een cotonnenwandeling georganiseerd. Het was reuze gezellig en het weer werkte prima mee!!

Helaas moest Pieter thuis blijven vanwege de pupjes.

 

Ik vond het heel erg leuk om Ennio, Cindy en Justin weer te zien met hun baasjes.

Heel erg bedankt voor jullie komst!!

 

 

De opkomst was prima, maar we hopen

natuurlijk dat er de volgende keer nog veel meer baasje met hun cotonnetjes mee gaan.

 


 

Op show in Dortmund op 3 mei behaalde Enrico een 2U RCAC/RCACIB en ook Caitlin behaalde een 1U RCAC/RCACIB.

Gipsy behaalde in de jeugdklasse een 2U ZG.

 


Op maandag 13 april zijn wij weer naar show in Leeuwarden geweest. Enrico werd beste reu en behaalde een 1 U CAC/CACIB. Gipsy kreeg een mooie 1 U RCAC in the jeugdklasse. Met dit resultaat is Gipsy nu Nederlands Jeugdkampioen!! We zijn natuurlijk reuze trots op onze meidl!


 

Vandaag, 20 maart, zijn we met Brooklyn naar de dierenarts geweest en Brooklyn is drachtig!! Hoera!! Over 5 weken verwacht ze haar pupjes. Voor meer informatie neem een kijkje op de puppypagina!!


Op zaterdag 14 maart zijn we naar Leiden geweest voor show. Enrico behaalde daar een 1 U CAC/CACIB en werd ook nog eens BOB! Gipsy was ook mee en zij behaalde in de jeugdklasse een 1 U RCAC.


Dubbel succes voor het duo Gipsy en Enrico!! Heel vermoeid maar super tevreden kwamen wij terug van een weekendje show. Op zaterdag 28 februari zijn wij naar Steinhausen (D.) geweest. Enrico kreeg daar een 1U CAC en werd BOS. Tot onze grote verassing behaalde onze Gipsy een prachtige 1 U JCAC en werd BOB!!!!!!!!!!!

De volgende dag (zondag 1 maart) was het resultaat net anders om...

In Groningen behaalde Gipsy in de jeugdklasse 1U CAC en werd BOS en Enrico kreeg een 1U CAC/CACIB en werd BOB. Enrico zat bij de eindkeuring wel bij de selectie, maar werd helaas net niet geplaatst.

Al met al een prachtig weekend!


 

Enrico wederom succesvol!!!!!!!!

Op zondag 22 februari zijn we met Caitlin en Enrico naar show in Hoogstraten (B.) geweest. Caitlin behaalde daar een prachtige 1 U RCAC/RCACIB.

Een hele mooie prestatie zo kort na haar eerste nestje. Enrico deed het wederom fantastisch.... Hij behaalde een 1 U CAC/CACIB en werd BOB!

En als toetje werd Enrico in de erering ook nog eens derde Best in Group 9!!!!!!!!!!!

 

 


 

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen op showgebied! Gisteren, 14 februari 2009, zijn we naar show in Rheinberg in Duitsland geweest.

Enrico werd daar Beste reu en BOS met CAC en kreeg de titel Rheinlandsieger 2009. Gipsy was ook mee en stond voor de eerst keer in de jeugdklasse.

Gipsy werd beste jeugd teefje en kreeg haar eerste Jeugd CAC. Verder werd ze best jeugdhond en kreeg de titel Rheinlandjugendsieger 2009.

Een hele mooie dag voor onze kennel.

 

                                                        Enrico of Colourful White & Gipsy Queen of Colourful White


Alle pupjes hebben weer een liefdevol thuis gevonden. Wij wensen alle nieuwe eigenaren heel veel succes met hun nieuwe pupje!!!


 

Enrico en Kimani opnieuw succesvol!!

Opnieuw behaalden onze honden Kimani en Enrico prachtige resultaten. Dit maal op de Winnershow in Amsterdam op 30 november 2008. Kimani werd reserve beste reu en kreeg een 1 U RCAC/CACIB. Enrico won eerst de jeugdklasse en kreeg daarmee de titel Jeugdwinner 2008. En vervolgens werd hij beste reu met CAC en kreeg ook nog eens de titel Winner 2008. Bovenop dat alles werd Enrico ook nog eens BOB!!!!

Het was voor onze kennel een topdag!! Wij zijn enorm trots op Kimani en zijn zoon Enrico.

 

 


 

De pupjes van Caitlin, Rose en Nadia zijn geboren. Alle 3 kregen ze 2 reutjes en 1 teefje.

Kijk snel op de puppypagina!!!!

 


Op zondag 19 oktober zijn wij met 3 honden naar Dortmund geweest. Wederom werd daar de Bundessieger '08 gehouden. Ook dit keer waren wij weer succesvol in Dortmund!! Kimani kreeg daar een 1U CAC/CACIB en werd Bundessieger '08! Enrico behaalde in de jeugdklasse een 1 U JCAC en werd Bundesjugendsieger '08. Gipsy kreeg in de puppyklasse een mooie veel belovend! Enrico werd ook nog eens BOB!!


Op 15 oktober zijn wij met onze meiden naar de dierenarts geweest voor een echo. Rose, Caitlin en Nadia bleken alle drie drachtig te zijn! Jippiieeeee!!


We zijn op zaterdag 11 oktober naar Charleroi geweest en Kimani behaalde daar een 1U RCAC/RCACIB.

Op zondag 12 oktober was de Kampioensclubmatch van de P&D-club. Wij zijn daar naar toe geweest met Enrico en Gipsy. Enrico behaalde in de jeugdklasse een 1U met JCAC en Gipsy kreeg een veel belovend in de puppyklasse.


Wederom shownieuws! Zaterdag 13 september zijn wij weer met moeder en zoon, Rose en Enrico, naar show geweest in Zwolle. Enrico werd BOB en kreeg het CAC. Met dit resultaat is Enrico nu Nederlands Jeugdkampioen! Een resultaat waar we natuurlijk erg trots op zijn. Rose deed het ook uitstekend zij werd Beste teef en kreeg het CAC en CACIB.


 

Op 31 augustus zijn wij naar show geweest in Rotterdam met moeder en zoon, Rose en Enrico.

Enrico deed het uitstekend! Hij behaalde een 1 U CAC in de jeugdklasse en werd BOB!

In het keurverslag stond o.a. Schitterende reu, topkwaliteit, schitterend hoofd, munt uit in in alle onderdelen.

Wij zijn uiteraard erg trots op ons ventje!

Moeder Rose behaalde een 1 ZG, omdat haar vacht niet in voldoende in showconditie was.

 


Wilma en Cor, onze vrienden van kennel Cattledrivers Castle, hebben op 2 augustus onze Kimani meegenomen naar de show in Leuven (België). Kimani behaalde daar een 1 U CAC en werd BOS! Wilma haar teefje Keona kreeg ook een 1 U CAC en werd BOB! Een mooie dag voor kennel Cattledrivers Castle en voor ons. Wilma en Cor, van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat en heel erg bedankt voor het showen van onze Kim!


Wederom succes voor onze kennel!!!

Gisteren (20 Juli 2008) zijn we met 3 van onze honden naar show geweest in Harpstedt. Enrico stond in de jeugdklasse en behaalde een 1 U met Jeugd CAC en werd beste reu. Caitlin behaalde in de kampioensklasse een 1 U CAC en werd BOB!!!! Caitlin is met dit resultaat nu ook Duits kampioen VDH en Duits kampioen CTV. Ook Rose was mee en zij behaalde in de Openklasse een 1 U CAC.


Op huwelijksreis met onze honden

 

Jawel, het is er dan eindelijk van gekomen!!! Na 12 jaar te hebben gehokt, zijn wij, Pieter en Rinske, op 20 juni 2008 getrouwd. Het was een prachtige dag, waarin onze honden natuurlijk niet ontbraken. We hebben genoten van de prachtige kerkdienst en Chino (Capuchino Cattledrivers Castle) kwam trots in de kerk onze ringen brengen. Na afloop hebben we een spetterend feest gehad. Het was een dag om nooit te vergeten.

 

 

In de twee daarop volgende dagen hadden we het razend druk met het pakken van de tassen en het onderdak brengen van de honden die niet mee gingen op huwelijksreis.

 

Op maandag 23 juni was het dan eindelijk zover…bekaf maar met veel zin begon onze lang verwachte huwelijksreis. En omdat we echte hondenliefhebbers zijn konden we het niet laten om toch 4 van onze honden mee te nemen op onze reis. Onze reis ging eerst naar Denemarken. Vlak boven Kopenhagen wonen 2 pupjes van onze Nina, die tevens nest broertjes zijn van onze Caitlin. Voor een fokker natuurlijk geweldig om deze honden terug te zien. We hebben daar een week lang gelogeerd en hebben het heel erg naar onze zin gehad.

 

Onze reis in Denemarken eindigde met…..je raad het misschien wel…een show.

Een internationale show genaamd de Copenhagen winner in Brondby, vlak bij Kopenhagen.

Er waren 24 cotonnen in geschreven, wat voor Nederlandse begrippen erg veel is.

Het werd een geweldige dag voor ons, want onze zelfgefokte jongste reu Enrico won het CAC, werd BOB en kreeg de titel Copenhagen winner 2008!!! Zijn vader Kimani Cattledrivers Castle was ook mee en die werd reserve beste reu en kreeg het CACIB. En als dat nog niet genoeg was werd onze Caitlin beste teef en kreeg het CAC en CACIB en ook zij kreeg de titel Copenhagenwinner 2008. Caitlin werd met dit resultaat ook nog eens Internationaal kampioen en Deens kampioen.

 

Je zult begrijpen dat onze huwelijksreis op dat moment al heel bijzonder was geworden.

 

Na de show in Brondby zijn we vertrokken naar Zweden. We hebben daar eerst een bezoek gebracht aan een vriendin/fokker waar we al heel lang contact mee hebben, maar die we nog nooit hadden ontmoet. Heel erg leuk om elkaar dan eindelijk te ontmoeten. Ze hadden een gigantische grote tuin en terwijl wij elkaar de oren van het hoofd kletsten hebben de honden zich uitstekend vermaakt in de tuin.

 

Vervolgens zijn we doorgereisd naar een zomerhuisje in de bossen van Zweden. Vlak bij het zomerhuisje was een groot meer en daar kon je heerlijk in zwemmen. Voor de honden ook een uitstekende vakantiebestemming, want je kunt in Zweden prachtig wandelen.

 

Onze reis eindigde in Stockholm. Van 3 tot 6 juli was daar namelijk de World Dog Show.  Er waren 87 cotonnen ingeschreven en het is een hele ervaring al die cotonnen bij elkaar te zien. Wij hadden natuurlijk ook onze honden ingeschreven en ze behaalden allemaal keurige resultaten. En ondanks dat Enrico af en toe als een springend konijn aan het riempje liep was zijn resultaat fantastisch. Hij werd namelijk Junior World Winner!!!!!  Een geweldige ervaring om mee te maken en we zijn natuurlijk super trots op onze Rico.

 

 

De volgende dag was er vlak bij Stockholm nog een tweede show en daar behaalde Caitlin het CAC. Met dat resultaat werd Caitlin ook nog eens Zweeds kampioen!

 

Nog diezelfde dag zijn we naar huis gereden. En na een lange rit in de auto konden we eindelijk weer onze andere honden knuffelen.

 

Wij hebben een prachtige en onvergetelijke huwelijksreis gehad en zijn natuurlijk enorm trots op onze honden.

We willen iedereen heel erg bedanken voor het mogelijk maken van onze huwelijksreis!!!

 

Helle, dank je wel voor je gastvrijheid!!

 

Speciale dank gaat uit naar Cor en Wilma Verschut, van wie we onze eerste cotonnetjes hebben gekocht en die ons altijd hebben geholpen om een goed fokker te worden.

Lieve Cor en Wilma, zonder jullie hulp was het niet gelukt.

 

Pieter en Rinske van der Meulen


En dan is er ook nog shownieuws te melden. Op zondag 15 juni zijn we naar Hulten geweest. Moeder Rose en zoon Enrico waren ingeschreven voor deze show. Enrico deed het uitstekend en behaalde een 1 U CAC/JCAC en hij werd ook nog eens beste reu. Rose deed het ook heel goed en kreeg een 1 U RCAC/RCACIB.


Ook de andere pupjes zijn inmiddels vertrokken naar hun nieuwe baasjes. We wensen ze allemaal heel veel geluk en plezier toe!


De eerste pupjes zijn inmiddels vertrokken naar hun nieuwe baasjes.

Firecracker, voor vrienden Cooper, is dit weekend vertrokken naar zijn nieuwe baasjes in Venlo.

Firestorm, voor vrienden Kismo, is helemaal naar België vertrokken.

Wij wensen beide eigenaren heel veel geluk met deze fantastische ventjes!!


Op 31 mei zijn we met alle pupjes naar de oogarts geweest en alle oogjes zijn in orde.


Op 10 mei zijn wij naar de Pinkstershow geweest in Arnhem. Caitlin behaalde daar een 2 U RCAC/RCACIB en is daarmee definitief Nederlands Kampioen. Chino was ook weer eens mee en hij kreeg een 1 U RCAC/RCACIB.


Op 4 mei zijn wij met een aantal honden naar show in Dortmund geweest. Kimani behaalde daar een mooie 1 U CAC en werd daarmee Duits Kampioen VDH en CTV. Caitlin behaalde een 2 U RCAC/RCACIB en Rose kreeg een 1 U CAC.


Onze meiden zijn bevallen. Brooklyn kreeg op 7 april 2 reutjes en een teefje en Nina kreeg op 9 april 1 reutje en 1 teefje. Alles gaat goed met de beide moeders en de pupjes. Voor meer informatie en foto's kijk op de puppypagina.


Deze prachtige foto kregen we toegestuurd van de baasjes van Ennio of Colourful White....


Het gaat heel goed met onze drachtige meiden!! Nina en Brooklyn beginnen al een aardig buikje te krijgen...Nog 3 weken te gaan.....We houden u op de hoogte!!


Wij zijn op 16 maart 2008 naar show in Leiden geweest. Wederom hadden wij groot succes. Kimani behaalde een 1 U RCAC/RCACIB. Met dit resultaat is Kimani Nederlands en Internationaal kampioen!!! Rose was ook mee en zij werd beste teef met 1 U CAC/CACIB!! Het was dus een geweldige dag voor onze kennel!!


Onze eerste show van het nieuwe jaar ging prima. Op 17 februari 2008 zijn wij naar Rheinland (Duitsland) geweest. Rose ging voor de eerste keer mee naar show en ze deed het uitstekend. Ze werd beste teef en behaalde 1 U CAC. Tevens kreeg ze de titel Rheinlandsieger 2008!!!! We zijn erg trots op Roosje. Kimani was ook mee, hij kreeg in de open klasse een 3 U.


Aan het begin van het nieuwe jaar kregen we een leuke foto uit Denemarken van Colin en Christopher. Zo te zien hebben die 2 het reuze naar hun zin.